برگزاری مسابقات قرآنی در زنجان
حجتالاسلام سید موسی موسوی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «موجرسا»؛ با بیان اینکه سه راه یافته از استان زنجان به مرحله کشوری بخش آوایی چهل و هفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم کشور ۱۲ تا ۲۹ آذر ماه سال جاری در تبریز به رقابت میپردازند، اظهار کرد: پنج بانوی زنجانی به مرحله نیمهنهایی مسابقات معارفی سازمان اوقاف و امور خیریه از سوم تا ۶ آذر ماه در قم راه یافتند.
بیشتر بخوانید
وی با بیان اینکه راهیافتگان به مسابقات قرآنی از استان زنجان علی غلامآزاد در رشته حفظ کل قرآن کریم، علیرضا عتیقزاده در رشته قرائت ترتیل و نرگس محمدلو در رشته دعاخوانی بودند، افزود: این مسابقات از ۱۲ تا ۲۹ آذر ماه در شهر تبریز استان آذربایجان شرقی به رقابت خواهند پرداخت و پنج نفر در بخش بانوان نیز با اسامی رقیه حسینخانلو در رشته تفسير قرآن کریم و فاطمه بیگدلو، رویا سلطانپور واحد، رقیه شکوری و بلور صفایی در رشته صحيفه سجادیه به مرحله مقدماتی معارفی راه پیدا کردهاند.
مسئول امور قرآنی اوقاف استان زنجان عنوان کرد: مسابقات مقدماتی معارفی در این مرحله بهصورت مصاحبه مجازی بر خط و تصویری خواهد بود که در محل ادارهکل اوقاف استان برگزار خواهد شد که افراد در زمان پنج تا هفت دقیقه باید به سئوالات مربوطه پاسخ دهند.
وی با اشاره به اینکه نمره نهایی در بخش تفسیر مجموع امتیازات کسب شده در روخوانی و روانخوانی، ترجمه صحیح و روان آیه، ترجمه واژگان، شرح مفاهیم تفسیری، فن بیان و مدیریت زمان خواهد بود، بیان کرد: در رشته صحیفه سجادیه هم مجموع امتیازات کسب شده در صحیح و روانخوانی متون ادعیه و ترجمه صحیح و روان آن، واژگان دعا شرح و بیان ادعیه، فن بیان و مدیریت زمان، برای ورود به مرحله نهایی نیاز خواهد بود.
موسوی تأکید کرد: ۶۰ درصد نمره از این مصاحبه و ۴۰ درصد هم نمره کتبی مرحله استانی در این آزمون تأثیرگذار خواهد بود.
وی اضافه کرد: زمان مصاحبه آزمون مجازی رشته تفسیر سوم آذر ماه از ساعت ۹:۳۰ صبح بر طبق جدول زمانبندی شروع میشود و زمان مصاحبه رشته صحیفه سجادیه نیز ششم آذرماه از ساعت ۱۳:۳۰ خواهد بود.
مسئول امور قرآنی اوقاف استان زنجان ادامه داد: گسترش فرهنگ قرآن و انس گرفتن با آیات الهی امری مهم در جامعه است و برای تحقق این امر تمام دستگاهها باید پای کار باشند.
موسوی ابراز کرد: عمل به قرآن و معرفی و شناساندن آن برای نسلهای جدید انقلاب از جمله راهکارهای اصلی در ترویج قرآن محسوب میشود.
وی با بیان اینکه اصلیترین راهکار برای ترویج فرهنگ، انس و عترت با قرآن نهادینه و جاافتادن این مهم است، ادامه داد: روانخوانی، صوت، تجوید و آشنایی با مفاهیم قرآنی و عمل کردن به مفاهیم قرآنی گامی مؤثر برای ترویج فرهنگ بزرگ در جامعه اسلامی و بهرهگیری عموم مردم از نور معنوی این کتاب آسمانی است.
انتهای خبر/